Śledzik Sylwestrowy

Skład:

opakowanie filetów matias

1 czerwona papryka

1 zielona papryka

1 czerwona cebula

1 białą cebula

1 cytryna

ok.150 ml oleju słonecznikowego

pieprz świeżo zmielony

Przygotowanie:

Paprykę oczyszczamy z nasion, myjemy i kroimy w drobną kostkę.

Cebule obieramy i także kroimy w kostkę.

Filety kroimy w paseczki.

Z cytryny wyciskamy sok i mieszamy z olejem słonecznikowym.

W słoiku układamy na przemian

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close