Pasztet z kaczki z pianką chrzanową

30.12.2015

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Domowy pasztet z mięsa kaczego oraz warzyw. Chrzan dodany do masy jest delikatnie wyczuwalny za to pianka chrzanowa świetnie współgra z mięsem. Niezastąpiony do kromki świeżego chleba.

Składniki:
Pasztet:
0,5 kg. gotowanego mięsa z kaczki
2 ugotowane marchewki
2 ugotowane pietruszki
2 cebule
1 łyżka smalcu
1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close