Pieczarki Faszerowane Szpinakiem i Serem Korycińskim

Skład:

20 większych pieczarek

200g szpinaku mrożonego

3-4 ząbki czosnku

3 łyżki śmietany 18%

ser koryciński z suszonymi pomidorami, bazylią i czosnkiem

sól, pieprz

olej

Przygotowanie:

Pieczarki obieramy. Usuwamy nóżkę.

W garnku zagotowujemy wodę, solimy i wrzucamy pieczarki. Obgotowujemy ok.7 min.

Pieczarki wyjmujemy łyżką cedzakową i studzimy.

Na patelnię wlewamy odrobinę oleju. Wrzucamy przeciśnięty przez praskę czosnek i mieszamy.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close