Miruna w płatkach pełnoziarnistych

31.12.2015

Soczyste mięso ryby w chrupiącej panierce z pełnoziarnistych płatków.Odmiana tradycyjnych smażonych , rybnych filetów w w bułce tartej.

Składniki:
350g.mrożonego fileta z miruny nowozelandzkiej
świeżo mielona sól
świeżo mielony pieprz
Panierka:
2 jajka
1 szklanka pełnoziarnistych płatek
2 łyżki mąki kukurydzianej
1/2 łyżeczki pieprzu cytrynowego
olej do smażenia
Przygotowanie:
Rybę rozmrażamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close