Penne z sosem pomidorowo-szpinakowym

31.12.2015

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Makaron z sosem pomidorowym zawsze chętnie zjadany jest przez mojego męża i córkę. Dodałam szpinak by przemycić witaminy.Wyszło proste , szybkie i pyszne danie. Sama byłam zaskoczona smakiem sosu pomidorowego z dużo ilością szpinaku.

Składniki:
300g. makaronu penne ( rurki)
olej
sól
Sos pomidorowo-szpinakowy:
500g. mielonej łopatki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close