Ryż smażony z kaczką

31.12.2015

Aromatyczny ,lekko pikantny ryż z pieczoną piersią kaczki.Smakuje jak podany w chińskiej knajpce.

Składniki:
200g. ryżu parboiled
300g.pieczarek
2 cebule
1 pieczona pierś kaczki
0,7l. rosołu ( użyłam z kaczki)
2 łyżki masła
1 łyżeczka gram masala
1 łyżeczka curry
1/2 łyżeczki słodkiej papryki
szczypta chili
sól
pieprz
Przygotowanie:
Na patelni

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close