Skrzydełka czosnkowe

31.12.2015

Skrzydełka dla wielbicieli mocno czosnkowych dań. Mięso smakuje najlepiej w towarzystwie pieczonych lub smażonych ziemniaków a w lżejszej wersji z ryżem polanym wytworzonym podczas pieczenia sosem.

Składniki:
1 kg. skrzydełek z kurczaka
Marynata:
4 łyżki oliwy z oliwek
2 ząbki czosnku
2 łyżki czosnku niedźwiedziego
1 łyżka czosnku granulowanego
1 łyżka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close