Rurki z klopsikami i pieczarkami w sosie śmietankowo-pieczarkowym

15.01.2016

Sycące i szybkie danie z mięsnymi kuleczkami. Makaron, klopsiki wieprzowe i pieczarki łączy sos śmietankowo-pieczarkowy.

składniki:

400 g makaronu rurki
250 g małych pieczarek
450 g mięsa mielonego, u mnie karkówka
1 jajko
2 łyżki kaszy manny
sól,pieprz
słodka papryka
200 ml śmietanki 30 %
2 łyżki posiekanej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close