kotleciki z ciecierzycy

składniki:
250 g suchej ciecierzycy
1 cebula
4 -5 ząbków czosnku
1 pęczek natki pietruszki
1 łyżeczka maki pszennej
1/2 łyżeczki sody
1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej
1 łyżeczka kuminu
sól, pieprz
tłuszcz do smażenia

wykonanie:
Ciecierzycę zalewamy wodą i odstawiamy na noc do namoczenia. Następnie odcedzamy, dodajemy czosnek i miksujemy. Cebulę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close