Kajmakowe ciasto bez pieczenia

28.02.2016

Składniki na blaszkę ok. 25×36 cm:200 g herbatników maślanych120 g kakaowych okrągłych herbatników (1 op.)2 puszki masy kajmakowej400 ml mleka1 opakowanie budyniu waniliowego4 łyżki cukru pudru200 g masła (1 kostka)garść orzechów laskowych, posiekanych z grubsza
CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 MIN +chłodzeniePOZIOM TRUDNOŚCI: ŁATWY
1. Zaczynamy od przygotowania budyniu:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close