Makaron z boczniakami

24.03.2016

Szybki przepis na pyszny i aromatyczny obiad, czyli makaron w sosie śmietanowym z boczniakami.

Składniki:

pół paczki makaronu penne albo innego ulubionego
250 g boczniaków
duża cebula
180 g śmietany 30%
mały pęczek koperku (niekoniecznie)
2 ząbki czosnku
pieprz, sól
olej

Przygotowanie
Makaron gotujemy do miękkości w osolonej wodzie i odcedzamy. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni, następnie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close