Surówka z Kapusty Pekińskiej z Marynowaną Papryką

Skład:

Pół średniej kapusty pekińskiej

1 średnia marchew

pół pora

pół słoika papryki konserwowej (przepis Tutaj)

1½ łyżeczki soli

2 łyżki cukru

3-4 łyżki majonezu

biały pieprz mielony

Przygotowanie:

Kapustę oczyszczamy, myjemy i drobno siekamy.

Marchew obieramy i trzemy na dużych oczkach tarki.

Por oczyszczamy i kroimy w pół krążki.

Paprykę (ja użyłam własnej roboty

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close