Kurczak hasselback z ricottą i szpinakiem / Hasselback chicken with spinach and ricotta

06.07.2016

Zainspirowana filmikiem, który udostępniłam niedawno na

Kurczak hasselback z ricottą i szpinakiem

(2 porcje)

Składniki:

2 piersi z kurczaka50 g ricotty100 g liści młodego szpinaku1 łyżka oleju roślinnego1 małe czerwone chili, bez nasion i bardzo drobno posiekane1/4 łyżeczki gałki muszkatołowejsól, pieprzstarty ser do posypaniasłodka lub ostra mielona

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close