Najsmaczniejsze Pierogi Ruskie – Krok Po Kroku

11.10.2016

Uwielbiamy je więc jak mogły by się nie znaleźć na blogu 🙂

Składniki na około 60 sztuk:
3 szkl mąki pszennej (użyłam Lubelli do pierogów )
1 szkl gorącej wody z mlekiem (mleka tak 3-4 łyżki )
szczypta soli
2 łyżki oleju

250 twarogu półtłustego ( najlepiej lekko kwaskowatego )
500-600 gr ziemniaków
1 spora cebula zeszklona

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close