Zapiekanka z Karkówki po Cygańsku

Skład:

4-5 plastrów karkówki

2 cebule

2 ząbki czosnku

1 kartonik przetartych pomidorów

3 łyżki ostrego ketchupu

2 średnie ogórki konserwowe

6 większych ziemniaków

sól, pieprz

ostra papryka

zioła dalmatyńskie (może być inna mieszanka ziół)

½ łyżeczki suszonej bazylii

szczypta oregano

½ szklanki startego żółtego sera

1 kula mozzarelli

olej do smażenia

Przygotowanie:

Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie ok. 8-10min.

Karkówkę myjemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close