Penne z pieczarkami i ciecierzycą

Niekonwencjonalne, pożywne i łatwe w przygotowaniu danie. Makaron z pieczarkami i ciecierzycą doprawiłam mielonymi suszonymi grzybami. Danie nabrało bardziej wyrazistego smaku.

Składniki

500 g pieczarek
1 szkl ciecierzycy
1 liść laurowy
3 ziela angielskie
1-2 łyżki mąki
1 łyżka śmietany
1 łyżka musztardy
sok z cytryny
kolorowy pieprz
2 łyżki mielonych suszonych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close