PASZTETY JAGLANY Z SOCZEWICĄ I JABŁKIEM

18.11.2016

Bezmięsny pasztet do chleba z kaszy jaglanej z dodatkiem soczewicy i
Składniki:
1 szklanka kaszy jaglanej1 szklanka soczewicy2 cebule2 jajka2 ząbki czosnku1 kostka rosołowa1 łyżka masła55 g kostki jabłkowejcząbermajeranek2-3 łyżki sosu sojowegosól, pieprzolej do smażeniaWykonanie:
Soczewicę gotujemy aż będzie miękka. Kaszę jaglaną gotujemy w 2,5 szklanki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close