Tort Malakoff – bez pieczenia.

20.11.2016

MASA200 g masła2 żółtka2 łyżki mąki ziemniaczanej3 łyżki mąki pszennej1 i 1/2 szklanki mleka1/2 szklanki śmietanki 30 %4 łyżki cukru3 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżka soku z cytryny1 łyżka rumuPONCZ100 ml soku pomarańczowego50 ml rumuPONADTOok. 30 sztuk podłużnych biszkoptów3-4 łyżki konfitury malinowej4 łyżki płatków migdałowychSzklankę mleka zagotowujemy. Pozostałe mleko,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close