Wegańskie naleśniki budyniowe.

20.11.2016

WEGAŃSKIE NALEŚNIKI BUDYNIOWE
/PRZEPIS WŁASNY/Ciasto:
65 g mąki pszennej (u mnie ekologiczna z płaskurki)10 g kokosowego proszku budyniowegook. 200-250 ml mleka kokosowego (płynnego)1/3 łyżeczki proszku do pieczeniałyżeczka glikozydów stewiolowych (lub erytrolu)
Nadzienie:
krem kokosowo – orzechowy Noiseraie Productionskrem kokosowo – migdałowy Rapunzel
Dodatki:
pestki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close