Hamburgery z konfiturą z czerwonej cebuli ze szpinakiem

22.11.2016

Prawdopodobnie większość z Was uwielbia hamburgery! Dziś polecam szybkie hamburgery z gotową Składniki:
bułki hamburgerowe (z przepisu lub gotowe bułki pełnoziarniste/kajzerki)500g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego*sól i pieprz1 jajkobułka tarta liście szpinak pomidor pokrojony w plastryser w plastrach np. gouda musztarda Piripiri Proecokonfitura z czerwonej cebuli ProecoWykonanie:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close