Pulpety w sosie z suszonych grzybów leśnych

22.11.2016

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Delikatne pulpety wieprzowe w mocno grzybowym ,wyrazistym w smaku , aromatycznym sosie.

Składniki:
Pulpety:
400g mielonej szynki wieprzowej
1 kajzerka namoczona w mleku
1 jajko
1 łyżeczka suszonego oregano
1/2 łyżeczki soli
1/2 łyżeczki pieprzu
mąka pszenna do obtoczenia pulpetów
Sos grzybowy:
1/2 szklanki suszonych grzybów leśnych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close