Mięso mielone z kaszą pęczak i mieszanką warzyw

24.11.2016

Jedno z moich ulubionych i bardzo częstych posiłków. Przygotowanie zajmuje dosłownie piętnaście minut, a smak pozostaje na dłużej.

Składniki:

100g mięsa mielonego drobiowego30g kaszy pęczak ugotowanej200g mrożonych warzyw po włoskuprzyprawy: jarzynka eko, suszone pomidoryolej do smażenia
Sposób przygotowania:Na rozgrzanej patelni z olejem smażymy warzywa i mięso.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close