Ciasto Ambasador – biszkopt z kremem, herbatnikami i polewą czekoladową

26.11.2016

Jakiś czas temu w
Składnik:
Biszkopt kakaowy:
10 jajek10 łyżek cukru1 łyżka cukru z prawdziwą wanilią2 łyżeczki proszku do pieczenia2 budynie waniliowe bez cukru2 łyżki mąki pszennej4 łyżki kakaoMasa:
1 l mleka450g miękkiego masła7 łyżek cukru2 budynie waniliowe bez cukru2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej1 czubata łyżka mąki pszennejDodatkowo:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close