PRZEKŁADANIEC KOKOSOWO – CZEKOLADOWY

Składniki:
Biszkopt:
9 jajek9 łyżek cukru7,5 łyżek mąki pszennej1 i 1/2 łyżeczki proszku do pieczeniaMasa kokosowa:
2 budynie śmietankowe 3/4 szklanki cukru250 g margaryny z masłem np. Kasia (1 kostka)1/2 litra mleka100 g wiórków kokosowych Masa czekoladowa
1 budyń czekoladowy1/2 szklanki cukru125 g margaryny z masłem np. Kasia (1/2 kostki)250

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close