Tarta pszczółka

26.11.2016

Otrzymałam ostatnio wspaniałą kamionkową formę do tarty ze sklepu
Potrzebujemy:
Ciasto półkruche:250 g mąki pszennej100 g zimnego masła75 g cukru1 łyżeczka proszku do pieczenia1 jajko2 łyżki śmietany 18%Nadzienie:330 g śmietany 18%2 jajka2 łyżki cukru1 budyń śmietankowy w proszku2 łyżki dżemu jeżynowegoBeza:2 białka3 łyżki cukruJako pierwsze robimy ciasto półkruche z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close