Pulpety w sosie pomidorowym.

29.11.2016

Składniki:500 g mięsa mielonego z indyka3 łyżki bułki tartej1 cebula1 litr wodyziele angielskie, liście laurowe, sól, pieprz, papryka wędzona mielona5 łyżeczek koncentratu pomidorowego3 łyżki śmietany 18%Zasmażka:20 g masła i 3 łyżeczki mąkiCebulę kroimy w kosteczkę i wrzucamy do miski z mięsem mielonym, dorzucamy bułkę tartą – doprawiamy solą i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close