Sałatka z pomidorem i grzankami

29.11.2016

Pyszna, szybka i prosta sałatka, która idealnie sprawdzi się, kiedy chcemy wykorzystać czerstwy chleb.

Składniki:

5-6 kromek czerstwego chleba
4 duże pomidory
cebula
duża garść oliwek zielonych

Sos :

4 łyżki oliwy
sok z 1/2 cytryny
łyżka miodu
2 duże ząbki czosnku
łyżka octu balsamicznego
sól, pieprz

Przygotowanie
Chleb rwiemy byle jak na małe kawałki. Układamy je na blaszce i pieczemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close