Wyluzowany kurczak

29.11.2016

Świetny w smaku kurczak z pełnym aromatu wnętrzem. Robi się praktycznie sam 🙂 Uwielbiam dania z piekarnika, bo nie wymagają „pilnowania” ich.

Potrzebujemy:około 1,5 kg kurczaka bez podrobów1 szklanka ugotowanego ryżu6 pieczarek5 suszonych pomidorów4 ziemniaki3 marchewki2 cebule2 ząbki czosnkuzioła prowansalskiesól pieprzKurczaka luzujemy, zaczynając od odcięcia skrzydełek, szyi i kuperka,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close