Aromatyczne gnocchi z patelni

Włoskie kluseczki z warzywami, ziołami i boczkiem. Smaczny obiad w kilka chwil.

Składniki dla dwóch osób:
400 g gnocchi/kopytek100 g boczku1 zielona paprykagarść pomidorków koktajlowych2 szalotki2 ząbki czosnkusól i pieprz do smaku2-3 łyżki oliwyświeża bazylia i pietruszkaparmezan
Przygotowanie:

Boczek, szalotki i paprykę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close