BROWNIE PIERNIKOWE

Składniki:
50 g migdałów50 g orzechów laskowych100 g cukru kryształ (1/2 szklanki)300 g gorzkiej czekolady (3 tabliczki)250 g margaryny (1 kostka)5 jajek200 g mąki pszennej2 łyżki przyprawy di piernika (40 g)1 łyżka miodu1 czubata łyżeczka proszku do pieczeniaDodatkowo:
cukier puderPrzygotowanie:
Migdały i orzechy laskowe grubo posiekać. Mąkę pszenną z proszkiem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close