Biała fasola na wędzonych żeberkach z kiełbasą

02.12.2016

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rozgrzewające , syte danie z trzech głównych składników które idealnie do siebie pasują.Doprawione majerankiem , czosnkiem i słodką papryką – pycha.

Składniki:
500g. wędzonych żeberek
5 liści laurowych
5 ziarenek ziela angielskiego
400g. białej fasoli
400g. cienkiej kiełbasy np. myśliwskiej
1 łyżka smalcu
1 łyżka suszonego majeranku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close