Tort śmietankowy z brzoskwiniami.

03.12.2016

Składniki:
BISZKOPT:5 jajek3/4 szklanki drobnego cukru do wypieków3/4 szklanki mąki tortowej1/3 szklanki mąki ziemniaczanej i kakao (tak aby mąki i kakao było pół na pół)MASA ŚMIETANKOWA:500 ml śmietanki 30 %60 g żelatyny fix820 g brzoskwiń z puszki1/4 zalewy z brzoskwińPONADTO:dżem brzoskwiniowy/morelowy250 ml śmietanki 30

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close