Śledzie z ogórkiem kiszonym, jabłkiem, koperkiem (film)

04.12.2016

Nigdy nie lubiłam śledzi, jednak dzięki warsztatom kulinarnym organizowanym przez

śledzie (u mnie filety śledziowe solone 250 g)1 ogórek kiszony1 jabłko2 łyżki szczypiorku2 łyżki koperku5 łyżek śmietany 18%1 łyżka musztardy dijon1 łyżka majonezuszczypta pieprzu
Śledzie kroimy na 4-5 części, wykładamy na talerz.Do miski wkładamy obrane i pokrojone w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close