Karp wigilijny wędzony na parze

05.12.2016

Tradycyjny karp wigilijny przygotowany w niecodzienny sposób- na parze, z aromatem świątecznego cynamonu i imbiru.Składniki:1 kg karpia
2 łyżki suchej herbaty
1 łyżka cukru
olej do smażenia
Składniki na marynatę:1 łyżeczka imbiru
3 łyżki przyprawy typu MAGGI
½ łyżeczki cynamonu
½ łyżeczki cukru
¼ szklanki wody
Wykonanie:Rybę dokładnie oczyścić, opłukać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close