Makaron zapiekany z wołowiną, boczniakami i jarmużem / Beef, mushroom and kale pasta bake

05.12.2016

Dziś coś dla całej rodziny! Pyszna zapiekanka ze

Makaron zapiekany z wołowiną, boczniakami i jarmużem

(4-6 porcji)

Składniki na mięsny sos:

500 mielonej wołowiny1 duża cebula, pokrojona w kostkę3 ząbki czosnku, drobno posiekane100 g boczniaków, pokrojonych w plasterki1 łyżka koncentratu pomidorowego2 łyżki czerwonego wina, najlepiej półwytrawnego2x400g puszki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close