Karkówka duszona w cebuli.

06.12.2016

Składniki:500 g karkówki5 łyżek ketchupu pikantnego!sól, pieprz,3 cebuleKarkówkę płuczemy, kroimy na plastry, każdy delikatnie rozbijamy tłuczkiem – solimy i pieprzymy. Przekładamy do miski, dokładnie nacieramy ketchupem i przykrytą miskę wkładamy do lodówki na 24 godziny. Cebulę kroimy w piórka, solimy i podsmażamy chwilę na maśle (do momentu aż zmięknie).

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close