Miodowe sezamki ze słonecznikiem wg. Pawła Małeckiego

07.12.2016

W książce Składniki:
120 g cukru trzcinowego 30 ml wody80 g miodu wielokwiatowego200 g ziaren sezamu, uprażonych na złoty kolor50 g ziaren słonecznika, uprażonych w piekarniku30 g nasion amarantusa ekspandowanego (zastąpiłam siemieniem lnianym)Wykonanie:
Przygotowujemy 2 arkusze papieru do pieczenia. Cukier gotujemy z wodą do momentu, aż cukier całkowicie się rozpuści.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close