Szybka sałatka z selerem konserwowym i kukurydzą

08.12.2016

Przepis na niewymagającą wielu składników sałatkę, którą robi się błyskawicznie.

Składniki:

puszka czerwonej fasoli
słoik selera konserwowego
puszka kukurydzy
4 jajka
3-4 łyżki majonezu
sól, pieprz

Przygotowanie
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Fasolę, kukurydzę i seler odsączamy z wody. Selera kroimy na drobniejsze kawałki. Wszystkie składniki przekładamy do jednej miski, dodajemy majonez i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close