Pieczony kurczak miodowo-musztardowy

09.12.2016

Połączenie wyrazistej, ostrej musztardy z słodkim miodem jest po prostu fantastyczne. Tak przygotowany kurczak ma chrupiącą, wypieczoną skórkę i soczyste mięso.

Składniki:1 kurczak ok. 2 kg4 łyżki musztardy sarepskiej4 łyżki musztardy francuskiej1 łyżka miodu2 łyżki oliwy sól, czarny pieprz½ cytryny½ cebuli
glazura:2 łyżki miodu2 łyżki musztardy sarepskiej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close