Babeczki marchewkowo – migadałowe

10.12.2016

Babeczki marchewkowo – migdałoweWiele osób lubi ciasta marchewkowe – u mnie tym razemw formie pysznych babeczek, o aromacie migdałowym.
Składniki:(na około 12 babeczek)
Na ciasto:1,5 szklanki mąki3 jajka1 szklanka cukru0,5 szklanki oleju1 łyżeczka proszku do pieczenia2 szklanki startej marchewki0,5 szklanki posiekanych migdałówparę kropel aromatu migdałowego (można pominąć)
Na lukier:0,5

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close