Omlet z ricottą, jabłkiem i korzeniem maca.

11.12.2016

OMLETZ RICOTTĄ I JABŁKIEM120 g ricotty20 g mąki kokosowej10 g ciemnego korzenia maca (Regenbogenkreis)2 jajkakilka kropli ekstraktu z wanilii (lub cukru waniliowego)szczypta solijabłko pokrojone w kostkę1/3 łyżeczki proszku do pieczeniałyżeczka masła kokosowego do natłuszczenia patelniłyżka cukru z kwiatu kokosa
+
plasterki jabłkatwarożek wymieszany z miodem i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close