Paszteciki drożdżowe z kapustą

12.12.2016

Drożdżowe paszteciki z nadzieniem z kiszonej kapusty świetnie sprawdzają się jako dodatek do wigilijnego barszczu lub jedzenia samodzielnie. Ich smak można wzbogacić leśnymi grzybami bądź pieczarkami.

SKŁADNIKI:Ciasto:20 g świeżych drożdży1 łyżeczka cukru200 ml ciepłego mleka1 jajko3 i 1/2 szklanki mąki pszennej50 ml oleju1 łyżeczka soli
Nadzienie:500

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close