Wegetariański gulasz warzywny

12.12.2016

Szybki gulasz z warzywami w sam raz na lekki obiad. Jeśli z podanych składników zrobimy dwie porcje gulaszu, to każda będzie miała tylko 350 kcal.

Składniki:

puszka fasoli czerwonej
250 g pieczarek
cebula
cukinia
puszka krojonych pomidorów
papryka czerwona
marchew
2 ząbki czosnku
oregano, rozmaryn, papryka ostra
sól, pieprz, pieprz ziołowy

Przygotowanie
Cebulę kroimy w piórka, marchew ścieramy na tarce o

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close