KARKÓWKA W KISZONEJ KAPUŚCIE Z PIECZARKAMI

Zimową porą uwielbiam takie dania. Mięsko wychodzi aromatyczne,mięciutkie – wprost rozpływa się w ustach.Sprawdza się zarówno na niedzielny jak i świąteczny obiad.Serdecznie polecam.

Składniki:
800 g karkówki800 g kiszonej kapusty300 g pieczarek2 duże cebule4-5 ząbków czosnku5 ziaren ziela angielskiego3 liście laurowe3 łyżki koncentratu pomidorowego1-2 łyżki przyprawy do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close