Ciasto miodowe z orzechami, kremową masą i powidłami (Orzechowiec czy też Miodownik)

16.12.2016

Delikatnie miodowe ciasto, chrupiące orzechy i łagodna masa przełamana lekką kwaskowatością czerwonej porzeczki. Idealne smaki dla naszego podniebienia!

To ciasto nie może się nie udać – zapraszam do wykonania!
SKŁADNIKI:ciasto:- 3 szklanki mąki- 1/2 szklanki cukru- 120 gram masła- 2 jajka- 2 łyżki miodu (użyłam

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close