ŚWIĄTECZNE CIASTECZKA CZEKOLADOWE ZE ŚNIEŻNĄ POSYPKĄ

Składniki:
220 g mąki pszennej90 g cukru pudru1 łyżka cukru pudru waniliowego1 opakowanie budyniu czekoladowego bez cukru (40 g)1 łyżka kakao110 g margaryny lub masła2 żółtka2 łyżki mleka
Dodatkowo:
2 białka migdały w płatkachcukier perlisty
Przygotowanie:
Mąkę z cukrem pudrem i cukrem waniliowym oraz kakao przesiać. Schłodzoną margarynę dzielimy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close