Migdałowy pudding z chałki z rodzynkami.

17.12.2016

MIGDAŁOWY PUDDING Z CHAŁKI
/1 PORCJA/
[przepis autorski] 4 kromki maśłanej chałki z rodzynkami200 g twarogu sernikowego (u mnie 150 g + ok. 50 g mascarpone)50 ml mleka migdałowegojajko klasy Lłyżka budyniu migdałowego (Biovegan)szczypta soli1/3 łyżeczki mielonej wanilii burbońskiej (Biovegan)2 łyżki stewii w pudrzetłuszcz do wysmarowania

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close