TOFU PIECZONE W POMARAŃCZACH, Z IMBIREM, CZOSNKIEM I ROZMARYNEM

17.12.2016

Wspaniałe tofu zapiekane z plastrami pomarańczy, skąpane w soku z tychże cytrusów, czosnku, imbirze, obowiązkowo wędzonej papryce i nutce słodyczy pochodzącej z ulubionego syropu klonowego i cudnym aromacie świeżego rozmarynu. Tak przygotowane tofu wspaniale sprawdzi się jako główny bohater świątecznego obiadu, w towarzystwie kluseczków lub kremowego ziemniaczanego puree, ale także

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close