Warstwowa sałatka śledziowa z papryką

17.12.2016

Szybka sałatka, która będzie pyszną przekąską na świątecznym stole.

Składniki:

2 małe cebule
mała czerwona papryka
mała zielona papryka
ok 500 g filetów śledziowych
3 ogórki konserwowe
sól i pieprz, pieprz czosnkowy
2 łyżki śmietany
2 łyżki majonezu
2 łyżki jogurtu naturalnego

Przygotowanie
Śledzie moczymy w wodzie przez kilka godzin. Odsączamy i kroimy na ok 5 cm kawałki. Cebule

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close