Zupa warzywna z soczewicą

17.12.2016

Składniki:
1 łyżka klarowanego masła200 g włoszczyzny pokrojonej w plasterki1 ząbek czosnku, poszatkowany1/2 łyżeczki tymianku1/2 łyżeczki kurkumy1 łyżeczka pieprzu kolorowego700 ml wody2 łyżki czerwonej soczewicy150 g cukinii pokrojonej w plasterki2 pomidory pokrojone w kostkę1/2 łyżeczki solipieprz do smaku
Na maśle poddusić włoszczyznę. Po około 3 minutach oddać czosnek oraz

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close